Jocs Olímpics

La selecció espanyola de futbol cau contra Hondures (0-1) i es queda sense opcions de classificació

La selecció espanyola de futbol s'ha quedat sense cap opció de classificació per als quarts de final dels Jocs Olímpics de Londres 2012 després de caure contra Hondures per 1 a 0.

La selecció espanyola de futbol s'ha quedat sense cap opció de classificació per als quarts de final dels Jocs Olímpics de Londres 2012 després de caure contra Hondures per 1 a 0. Aquest resultat, sumat a la desfeta en el partit inaugural amb el Japó pel mateix resultat, implica que la selecció de Luis Milla ja no pot classificar-se matemàticament per a la següent fase faci el que faci contra el Marroc.

L'entrada de Muniaín i Ander Herrera a l'equip inicial no va millorar el to de l'equip espanyol respecte a la seva actuació precedent. A més, l'equip es va tornar a trobar amb un gol en contra ben aviat, quan Bengtson va rematar de cap a la xarxa en el minut 8.

La "rojita" va trigar ben bé mitja hora a trenar una ocasió clara de gol, tot i que en la segona part Muniain i Rodrigo van estavellar dues pilotes al travesser i fins i tot el davanter del Benfica va ser objecte d'un penal força clar que l'àrbitre no va concedir.