Barça

Els internacionals espanyols del Barça passen la revisió mèdica i Puyol rep l'alta

Els campions d'Europa -Valdés, Piqué, Busquets, Xavi, Iniesta, Cesc i Pedro- s'han reincorporat avui a la disciplina blaugrana i aquest matí han passat les pertinents proves mèdiques abans de començar la pretemporada com a blaugranes. També ho ha fet Carles Puyol, que encara no s'havia sotmès a les proves de pretemporada malgrat haver tornat als entrenaments la setmana passada. El capità ha rebut l'alta mèdica.

Actualitzat
Els internacionals espanyols campions d'Europa s'han reincorporat avui a la disciplina del Barcelona i aquest matí han passat les pertinents proves mèdiques abans de començar la pretemporada com a blaugranes.

El porter Víctor Valdés, el defensa Gerard Piqué, els centrecampistes Sergio Busquets, Xavi Hernández, Andrés Iniesta i Cesc Fàbregas i el davanter Pedro Rodríguez han tornat avui a la feina. Tots ells han passat reconeixement mèdic a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, al costat del capità, Carles Puyol, que encara no s'havia sotmès a les proves de pretemporada malgrat haver tornat als entrenaments la setmana passada. El capità ha rebut l'alta mèdica i dissabte, a París, podria jugar els primer minuts de pretemporada.

Aquestes proves, habituals a l'inici de cada curs, són un ecocàrdio, una densitometria (anàlisi de la composició corporal), una prova d'esforç, una ecografia musculoesquelètica de control i un estudi biomecànic de la marxa.

Els defenses Jordi Alba i Martín Montoya i el davanter Cristian Tello -aquest encara amb fitxa del Barça B- són els únics jugadors que falten per reintegrar-se a les disciplina blaugrana, ja que tots tres estan a Londres disputant amb Espanya els Jocs Olímpics.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut