Barça

El Barça obrirà la Lliga diumenge dia 19 d'agost a les 21 hores al Camp Nou contra la Reial

El Barça jugarà el primer partit de Lliga el diumenge 19 d'agost, a les 21.00, al Camp Nou contra la Reial Societat. I l'Espanyol, el dissabte 18 d'agost, a les 23.00, al camp del Mallorca. La Lliga de Futbol Professional ha publicat els horaris de les tres primeres jornades de Lliga.

Actualitzat
El Barça jugarà el primer partit de Lliga el diumenge 19 d'agost a les 21 hores al Camp Nou contra la Reial Societat. I l'Espanyol, el dissabte 18 d'agost a les 23 hores al camp del Mallorca. La Lliga de Futbol Professional ha donat a conèixer els horaris de les tres primeres jornades de Lliga.

El partit contra la Reial Societat serà el primer partit oficial amb Tito Vilanova al capdavant de l'equip. El primer partit com a visitant serà el diumenge 26 a les set de la tarda contra l'Osasuna. I el tercer horari que ja està fixat és el tercer partit de Lliga dels blaugrana, a casa contra el València el diumenge 2 de setembre al Camp Nou a les vuit del vespre.

L'Espanyol jugarà el seu primer partit a l'Estadi de Cornellà-El Prat el diumenge 25 d'agost a les nou contra el Saragossa, i el tercer partit el disputarà al camp del Llevant el diumenge 2 de setembre a les sis de la tarda.

Per a les dues primeres jornades, disputades a l'agost, destaca l'últim torn de joc de dissabte, diumenge i dilluns, a les 23 h. La tercera jornada, ja al setembre, tornarà al mateix horari amb en què va acabar la temporada passada la Primera divisió, amb dos partits el dissabte a les 18 h i un el dilluns a les 21h.

El Reial Madrid, defensor del títol, disputarà lel seu primer partit el diumenge 19 d'agost a les 19 h contra el València al Bernabéu. I repetirà aquest mateix horari al Coliseum Alfonso Pérez davant el Getafe.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut