Jocs Olímpics

Mireia Belmonte es classifica per a la seva tercera final olímpica

Mireia Belmonte competirà en una nova final olímpica. En aquest cas, la nedadora catalana lluitarà per aconseguir medalla en els 800 lliures. La final es disputarà demà al Centre Aquàtic de Londres. En la mateixa distància, també ha competit Erika Villaécija, però ha quedat eliminada.

Actualitzat
La nedadora catalana s'ha classificat aquest migdia per a una altra final olímpica, la tercera a Londres 2012. En aquest cas, la dels 800 metres lliures. Després de penjar-se la medalla de plata dels 200 metres papallona, Belmonte va assegurar sentir-se "alliberada". Sembla que la segona posició d'ahir l'ha tranquil·litzat i la badalonina ha aconseguit així un lloc en una altra final.

Belmonte, de 21 anys, ha assegurat que té confiança en les seves possibilitats i no descarta res per a la final dels 800 metres lliures. En la semifinal ha nedat en 8:25, dos segons més que el millor temps, que ha aconseguit la sud-africana Katie Ledecky.

La catalana lluitarà, doncs, demà per una nova medalla al Centre Aquàtic de Londres.

En la mateixa distància, també ha competit Erika Villaécija, però ha quedat eliminada. A Villaécija li queda la competició dels 10 quilòmetres aigües obertes.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut