Bicitrial

Gemma Abant guanya el seu novè campionat del món de bicitrial i el tretzè de la família

Nou èxit de les germanes catalanes Abant, absolutes dominadores del biketrial femení. Gemma Abant s'ha proclamat campiona del món del 2012, seguida a un sol punt per la seva bessona, Mireia. D'aquesta manera, la Gemma suma el seu novè títol mundial i la família ja en té 13.

Actualitzat
Nou èxit de les germanes catalanes Abant, absolutes dominadores del bicitrial femení. Gemma Abant s'ha proclamat campiona del món del 2012, seguida a un sol punt per la seva bessona Mireia. D'aquesta manera, la Gemma suma el seu novè títol mundial i la família ja en té 13.

Aquest any, però, la lluita ha estat fins al final. Si a les dues primeres proves el resultat es repetia amb la Gemma primera i la Mireia segona, i es pensava que ja estava tot fet, a la tercera i última prova disputada a Sonico (Itàlia) les coses van canviar notablement perquè la Mireia es va imposar amb autoritat, seguida de la txeca Maria Cribova, i un fiasco inesperat de la Gemma la feia acabar en tercera posició. Els dos primers de les proves precedents, però, donaven el títol a la Gemma.

Grans resultats de la delegació catalana

Els resultats dels representants catalans a Sonico van ser excel·lents, ja que fins a cinc vegades van sonar "Els Segadors": a més del títol mundial de la Gemma Abant, Catalunya es va proclamar campiona per nacions per davant del Japó i de la República Txeca. A més, Dani Comas (Èlit), Rafa Tibau (Sènior), Armand Mollà (Júnior) i Alan Rovira (Poussin) es van imposar en les categories respectives.




Anar al contingut