Jocs Olímpics

El figuerenc Joel González, medalla d'or als Jocs de Londres en taekwondo -58 Kg

El figuerenc Joel González ha guanyat la medalla d'or en la categoria de menys de 58 quilos dels Jocs de Londres. El gironí Joel González ha derrotat a la final el sud-coreà Lee Daehoon per 17-8 i suma una medalla d'or al seu espectacular palmarès. Per la seva banda, Brigitte Yagüe ha guanyat la de plata en la categoria de menys de 49 quilos de taekwondo després de perdre la final amb la xinesa Wu. La delegació espanyola, amb aquests dos metalls, ja en suma deu en aquests Jocs de Londres.

Actualitzat
El figuerenc Joel González ha guanyat la medalla d'or en la categoria de -58 quilos del Jocs de Londres. El gironí Joel González ha derrotat a la final al sud-coreà Lee Daehoon per 17-8 i suma una medalla d'or al seu espectacular palmarès. Per la seva banda, Brigitte Yagüe ha guanyat la de plata en -49 de taekwondo després de perdre la final amb la xinesa Wu. La delegació espanyola amb aquests dos metalls ja en suma 10 en aquests Jocs de Londres.

L'empordanès Joel González, té 22 anys i de 1,85 per 58 kilos, és nascut al poble ampurdanès de Vilafant. És campió mundial l'any 2009 i el 2011, i ara or olímpic en 2012.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut