Espanyol

Ramon Planes: "Longo està molt a prop i també hi ha un tapat"

El director esportiu de l'Espanyol, Ramon Planes, admet en unes declaracions a Catalunya Ràdio que la cessió del davanter italià Samuele Longo, de l'Inter de Milà, està a punt: "Està molt a prop. Té un gran nivell, és una de les perles del futbol italià i l'Inter veu amb bon ull la nostra opció". Planes, al mateix temps, reconeix que també hi ha un nom tapat que podria arribar abans que es tanqui el mercat de fitxatges, divendres.

Actualitzat
El director esportiu de l'Espanyol, Ramon Planes, admet en unes declaracions a Catalunya Ràdio que la cessió del davanter italià Samuele Longo, de l'Inter de Milà, està a punt: "Està molt a prop. Té un gran nivell, és una de les perles del futbol italià i l'Inter veu amb bon ull la nostra opció".

Planes, al mateix temps, reconeix que hi ha un nom tapat que també podria arribar abans que es tanqui el mercat de fitxatges, divendres. El màxim responsable de la secretaria tècnica blanc-i-blava reconeix l'interès pel txec Milan Baros tot i que adverteix que "hi ha tres equips que tenen més arguments econòmics que nosaltres.

Finalment descarta de manera defnitiva l'equatorià del Lokomotiv de Moscou i ex del Llevant, Caicedo.
 
Thievy pot sortir

Pel que fa a sortides de l'actual plantilla, Planes reconeix que la cessió de Thievy "és molt probable" però que la de Mattioni al futbol brasiler, de moment, no es té en compte.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut