Espanyol

L'italià Samuele Longo jugarà cedit a l'Espanyol fins a finals de temporada

Es confima la cessió de l'italià Samuelle Longo a l'Espanyol. Té 20 anys i arriba al club blanc-i-blau cedit per l'Inter de Milà. Longo és el primer dels reforços que ha demanat Mauricio Pochettino per reforçar l'equip, que ha començat la temporada amb dues derrotes consecutives. S'espera que Longo pugui debutar ben aviat.

Actualitzat
Es confima la cessió de l'italià Samuele Longo a l'Espanyol. Té 20 anys i arriba al club blanc-i-blau cedit per l'Inter de Milà. Longo és el primer dels reforços que ha demanat Mauricio Pochettino per reforçar l'equip, que ha començat la temporada amb dues derrotes consecutives. S'espera que Longo pugui debutar ben aviat. El mateix jugador ha anunciat a través del seu compte  de Twitter la nova etapa al conjunt blanc-i-blau.

El director esportiu de l'Espanyol, Ramon Planes, ja va anunciar a Catalunya Ràdio que l'operació per portar l'italià era "més factible" i d'ell va comentar que es tracta "d'un davanter de molt futur, dels millors de la seva edat".

L'Espanyol reprendrà l'activitat aquest dilluns a partir de les 18.00 a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià de Besòs. Una sessió que serà a porta tancada excepte els primers quinze minuts.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut