Bàsquet

El Barça Regal comença la pretemporada perdent amb el València Basket, més rodat en tots els aspectes (71-75)

El Barça Regal ha perdut amb el Valencia Basket en el primer partit de la pretemporada, jugat a Lleida (71-75). El matx ha servit a Xavi Pascual per veure en acció, contra un rival de nivell, els nous fitxatges, com Jawai, Tomic, Jasikevicius i el jove Abrines. El València, dirigit per Velimir Perasovic, s'ha distanciat molt aviat en el marcador i, tot i que en el tercer quart el Barça ha arribat a remuntar, finalment s'ha endut la victòria. El Barça ha notat que només fa una setmana que fa treball físic.

El Barça Regal ha perdut amb el València Basket en el primer partit de la pretemporada, jugat a Lleida (71-75). El matx ha servit a Xavi Pascual per veure en acció, contra un rival de nivell, els nous fitxatges, com Jawai, Tomic, Jasikevicius i el jove Abrines.

El València, dirigit per Velimir Perasovic, s'ha distanciat molt aviat en el marcador. Al final del primer quart dominava per 21-27 i, al descans, per 34-41. Tot i que en el tercer quart el Barça ha arribat a remuntar (57-55), finalment, el conjunt valencià s'ha endut la victòria. El Barça ha notat que només fa una setmana que fa treball físic.