Futbol

Pep Guardiola aprofita l'estada a Nova York per assistir a l'Open dels Estats Units

L'extècnic del Barça Pep Guardiola va assistir al partit de l'Open dels Estats Units de tenis entre l'escocès Andy Murray i l'espanyol Feliciano López. Convidat per l'organització, el de Santpedor va aprofitar la seva estada a Nova York per viure des de dins el torneig. Fins i tot es va deixar fotografiar per la tenista María José Martínez, que va acabar penjant la imatge al Twitter.

Actualitzat
L'extècnic del Barça Pep Guardiola va assistir al partit de l'Open dels Estats Units de tenis entre l'escocès Andy Murray i l'espanyol Feliciano López. Convidat per l'organització, el de Santpedor va aprofitar la seva estada a Nova York per viure des de dins el torneig. Fins i tot es va deixar fotografiar per la tenista María José Martínez, que va acabar penjant la imatge al Twitter. Guardiola se'l veu amb una acreditació del torneig al coll, dins les instal·lacions de Flushing Meadows, on es disputa l'últim Grand Slam de la temporada.

Guardiola va poder veure la victòria d'Andy Murray sobre Feliciano López (7-6,7-6, 4-6 i 7-6) en un emocionant partit que va suposar el pas a la ronda de vuitens de l'escocès. En canvi, Nicolás Almagro sí que va accedir per primer cop a la seva carrera a aquesta fase en derrotar el nord-americà Sock. Roger Federer serà el seu proper rival després de guanyar Verdasco (6-3,6-4 i 6-4). El jugador de Xàbia David Ferrer es juga la classificació per a vuitens aquesta tarda amb Leyton Hewitt.

Anar al contingut