Handbol

Sterbik: "Vinc d'un equip gran a un altre encara més gran com el Barcelona"

L'últim reforç del FC Barcelona Intersport, Arpad Sterbik, ha estat presentat aquest migdia. El porter serbi, nacionalitzat espanyol, ha firmat per les pròximes quatre temporades. Tot i el seu contrastat currículum, tant amb l'Atlètic de Madrid com amb la selecció espanyola, ara compartirà protagonisme sota pals amb Daniel Saric.

Actualitzat
L'últim reforç del Barça, Arpad Sterbik, ha estat presentat aquest migdia. El porter serbi, nacionalitzat espanyol, ha firmat per les pròximes quatre temporades. Tot i el seu contrastat currículum, tant amb l'Atlètic de Madrid com amb la selecció espanyola, ara compartirà protagonisme sota pals amb Daniel Saric.

Arpad Sterbik ha assenyalat avui en la seva presentació que ve "d'un gran equip d'handbol (Atlètic) a un altre de més gran (Barça)". "He lluitat sempre per tots els títols. Vull seguir lluitant per guanyar i això també m'ha decidit a venir a un altre club gran com el Barcelona", ha assenyalat avui a la presentació com a nou jugador blaugrana. Ha afegit que per ell és clar que un professional sempre vol anar més amunt i el Barcelona és un pas més cap endavant en la seva carrera. "Crec -ha afegit- que he fet una cosa bona per a mi i la meva família".

Està previst que debuti el pròxim dia 8 al Palau de Vistalegre contra l'Atlètic de Madrid. Sobre això, ha revelat que no hi ha motivació extra per jugar la Supercopa contra l'Atlètic. "La meva motivació és només una: guanyar. Suposo que l'afició blanc-i-vermella em rebrà com a tots els rivals; no espero res de bo, però si em reben bé ho agrairé; si no, m'aguantaré", ha dit.

Sobre el canvi de club ha explicat que després de vuit anys en un equip, fa falta un canvi. "He vist també -ha explicat- que a vegades cal canviar perquè pot ser que a l'equip que estàs hagis perdut una mica la fam de títols i vinc al Barcelona per començar de zero i buscar noves motivacions".

A l'acte al Camp Nou ha estat acompanyat pel directiu responsable de la secció d'handbol, Eduard Coll, i pel director tècnic de la secció, Enric Masip. Coll ha assenyalat que Sterbik és el Barcelona perquè ell ha volgut incorporar-se al club català, fins i tot, "cobrant menys del que percebia a l'Atlètic de Madrid, fet que hem d'agrair-li en un moment en què l'handbol d'Alemanya, França i altres països ha pujat de nivell amb equips que s'han reforçat de forma molt important".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut