Ciclisme

Purito veu com Contador li pren el liderat de la Vuelta després d'imposar-se en la 17a etapa

Joaquim Rodríguez ha perdut el liderat de la Vuelta. L'etapa d'aquest dimecres, en principi sense gaire complicacions, va ser protagonitzada pels atacs constants d'Alberto Contador. El madrileny va aconseguir finalment distanciar-se del català, i va guanyar l'etapa en solitari. Rodríguez va arribar a dos minuts i 37 segons. Contador és el nou líder de la general amb dos minuts i 21 segons d'avantatge sobre el ciclista de Parets.

Actualitzat
Joaquim Rodríguez ha perdut el liderat de la Vuelta. L'etapa d'aquest dimecres, en principi sense gaires complicacions, va ser protagonitzada pels atacs constants d'Alberto Contador. El madrileny va aconseguir finalment distanciar-se del català, i va guanyar l'etapa en solitari. Rodríguez va arribar a dos minuts i 37 segons.

Contador és el nou líder de la general amb dos minuts i 21 segons d'avantatge sobre el ciclista de Parets. A Purito Rodríguez només li queda una oportunitat, l'etapa de dissabte amb tres ports de muntanya, per recuperar el liderat que ha perdut aquest dimecres.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut