Natació sincronitzada

La Federació Espanyola de Natació no renovarà Anna Tarrés com a seleccionadora de sincronitzada

Tot i els èxits que la natació sincronitzada va tenir als Jocs de Londres, la Federació Espanyola ha decidit prescindir de l'entrenadora, Anna Tarrés, que s'ha sorprès, i molt, amb aquesta decisió. S'ha sorprès i s'ha indignat per com com han anat les coses, ja que algunes de les seves nedadores se n'han assabentat abans que ella.

Actualitzat
Tot i els èxits que la natació sincronitzada va tenir als Jocs de Londres, la Federació Espanyola ha decidit prescindir de l'entrenadora, Anna Tarrés, que s'ha sorprès, i molt, amb aquesta decisió. S'ha sorprès i s'ha indignat per com han anat les coses, ja que algunes de les seves nedadores se n'han assabentat abans que ella.

De fet, sembla una decisió unilateral del president, perquè altres membres de la junta de la Federació, aquest dijous a la tarda no en sabien res.
 
Quan falta menys d'un any per als Mundials que es faran a Barcelona, l'exnedadora, Anna Montero, es perfila com a substituta d'Anna Tarrés, que feia 18 anys que tenia el càrrec.

Anna Tarrés: "Sóc la primera sorpresa"

En una entrevista a Catalunya Ràdio, Anna Tarrés ha explicat que: "Sóc la primera sorpresa de la meva destitució. Em diuen que volen canvis".

"Hem fet molts esforços per arribar fins aquí. El camí ha estat llarg, i s'acaba abans del que voldriem", ha assegurat la ja exseleccionadora de sincronitzada.

Tarrés ha afegit que "he pogut parlar només amb algunes nedadores perquè n'hi ha que estan de vacances. Estan molt sorpreses."





VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut