Futbol Internacional

Messi condueix l'Argentina a una nova victòria davant el Paraguai (3-1)

Leo Messi ha tornat a liderar aquesta matinada l'Argentina de futbol i cada dia que passa els seguidors de l'"albiceleste" veuen com el Messi de la seva selecció s'assembla més al que juga amb la samarreta del Barça. En un partit de classificació per al Mundial del 2014 al Brasil, l'equip d'Alejandro Sabella s'ha imposat per 3 a 1 al Paraguai, a l'estadi Mario Alberto Kempes de Córdoba.

El primer gol l'ha fet un madridista, Di María, al minut 3. Tot i dominar clarament, els argentins han vist com Fabbro empatava de penal en el minut 18. Llavors s'ha tornat a posar en marxa la maquinària ofensiva dels locals i ha estat un altre jugador del Madrid, Gonzalo Higuaín, qui ha marcat el 2 a 1. Faltava el gol de Messi, que abans d'aconseguir marcar ha enviat dues pilotes al pal. Primer en un llançament de falta, i a l'inici de la segona part amb una pilota robada a la defensa i una vaselina que no ha entrat per ben poc. Fins que en el minut 64, Messi ha ajustat el seu xut per fer el 3 a 1. L' Argentina lidera el grup sud-americà de classificació pel Mundial.

Colòmbia goleja l'Uruguai

Un altre que no acostuma a fallar amb la seva selecció és Radamel Falcao. El davanter de l'Atlètic de Madrid ha contribuït amb un gol a la victòria de Colòmbia per 4 a 0 davant l'Uruguai. Falcao també ha estat clau en l'últim gol, de Camilo Zuñiga, en aquest partit de classificació per al Mundial 2014. També en clau pre-mundialista, Mèxic, amb el blanc-i-blau Hector Moreno (que ha jugat els 90 minuts), ha superat Costa Rica per 2 a 0.