Futbol

Alguns aficionats peruans reben Messi amb crits de "Cristiano, Cristiano" i apedreguen l'autocar

L'Argentina juga aquesta matinada, a Lima, contra el Perú, un dels partits de classificació per al mundial del Brasil. Després d'apedregar l'autocar, alguns aficionats peruans han rebut Leo Messi amb crits de "Cristiano, Cristiano". Avui també s'enfronten Xile i Colòmbia, en un altre partit de classificació, en directe pel canal Esport3 a partir d'un quart de dotze de la nit.

Actualitzat
La rebuda a l'hotel de concentració, on s'esperaven un reduït grup d'aficionats argentins, ha suposat un oasi en l'estada de l'albiceleste a Lima, on aquesta matinada jugarà contra el Perú en partit de classificació per al Mundial del Brasil.

L'ambient hostil és una constant des que els jugadors argentins van trepitjar terres peruanes. Un ambient escalfat per la premsa local, obsessionada amb un Messi a qui demana trepitjar i atemorir, líder d'una albiceleste considerada l'enemic. Un clima bèl·lic que ha derivat en l'apedregament de l'autobús de la selecció argentina quan sortia de l'Estadi Nacional de Lima i que, sortosament, no ha provocat ferits. L'incident ha comportat la recriminació de la Federació Argentina, que l'ha titllat de "vergonya".

En l'apartat esportiu, Mascherano tornarà a l'equip titular després de perdre's l'últim partit per sanció, i el seleccionador peruà, Sergio Markarian, planteja un marcatge individual sobre Messi, a qui els aficionats peruans rebran amb crits de "Cristiano, Cristiano".

Avui també s'enfronten Xile i Colòmbia en un altre partit de classificació, en directe pel canal Esport3. Cara a cara, el blaugrana Alexis Sánchez i el "colchonero" Radamel Falcao, un dels golejadors més en forma del moment. Falcao és el principal argument dels colombians per trencar la mala ratxa de resultats davant de l'autèntica "roja", a qui no guanya en fases de classificació mundialista des de fa onze anys.

L'altra "roja", la que dirigeix Vicente del Bosque, iniciarà aquesta tarda la seva defensa del títol de campiona mundial a Tbilissi, contra una Geòrgia que intentarà donar la sorpresa. Xile-Colòmbia, avui a les 21.30, a Esport3
Anar al contingut