Espanyol

Joan Verdú toca pilota i treballa al mateix ritme que els companys

Diumenge a les 12 del migdia, l'Athletic Club visitarà l'estadi de l'Espanyol, on els blanc-i-blaus sempre han guanyat com a locals amb Pochettino a la banqueta. El tècnic té poques hores per recuperar homes, però de moment Joan Verdú avui ha transmès bones sensacions, tocant pilota i treballant al mateix ritme que els companys.

Actualitzat
Diumenge a les 12 del migdia, l'Athletic Club visitarà l'estadi de l'Espanyol, on els blanc-i-blaus sempre han guanyat com a locals amb Pochettino a la banqueta. El tècnic té poques hores per recuperar homes, però de moment Joan Verdú avui ha transmès bones sensacions, tocant pilota i treballant al mateix ritme que els companys. I bones sensacions també les que ell mateix s'ha encarregat de transmetre de primera mà als mitjans de comunicació un cop l'entrenament s'havia acabat. Si es confirma la seva alta, serà una notícia inmillorable per a un partit contra l'Athletic Club que és clau, tot i que el campionat acaba de començar.

Fa poques setmanes que és a l'equip, però el missatge de Cristhian Stuani transmet implicació. "Confio moltíssim en els meus companys, estic en un gran club. Ara hem de ser forts mentalment i el grup ha d'estar sempre unit. L'entrenador ens ha donat tota la tranquil·litat i entre tots ho tirarem endavant", ha dit.

I en aquest sentit, el president Ramon Condal ha visitat el vestidor justament per transmetre ànims a la plantilla.

Álvaro Vázquez continua amb el cor perico

L'ex de l'Espanyol Álvaro Vázquez, que ha estat presentat com a nou jugador del Getafe, ha assegurat que continua tenint el cor blanc-i-blau. El jugador badaloní no va sortir gaire ben parat de l'Espanyol, però ha dit que si debuta contra el Barça amb el Getafe, seguirà agafant-se el duel contra els blaugranes com quan era a l'Espanyol.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut