Segona Divisió A

El Sabadell venç el R. Madrid Castilla (2-3) en capgirar un 2-0 en nou minuts

El Sabadell ha guanyat al camp del Reial Madrid Castilla (2-3), amb una remuntada espectacular. Al descans, els vallesans perdien 2-0, però en la represa, Moha i Aníbal -amb dues dianes- han capgirat el marcador en tan sols nou minuts. Feia 11 mesos que els de Lluís Carreras no aconseguien una victòria a fora.

El Sabadell ha guanyat al camp del Reial Madrid Castilla (2-3), amb una remuntada espectacular. Al descans, els vallesans perdien 2-0, però, en la represa, Moha i Aníbal -amb dues dianes- han capgirat el marcador en tan sols nou minuts. Feia 11 mesos que els de Lluís Carreras no aconseguien una victòria a fora.

Fins aquest divendres, ningú havia aconseguit els tres punts al Di Stéfano i el filial del Reial Madrid comptava els partits per victòries. Fins a que hi ha vingut el Sabadell. I això que, al descans, tot feia pensar que seria una nova victòria blanca.

En el primer temps, Juanfran ha fet l'1-0 després d'una centrada des de l'esquerre de Denis. Al 34, Jesé ha fet el segon, gràcies a Víctor, que ha desviat involuntàriament el seu xut.

El descans ha anat bé als arlequinats que han sortit amb una altra mentalitat al terreny de joc. Moha, al minut 48, ha retallat distàncies amb el 2-1, amb una passada d'Hidalgo.

Després de fer un "hat trick" amb l'Almeria, Aníbal ha firmat un doblet a Madrid. Primer amb un gol de cap arran d'un córner, al 52, i el segon després d'una assistència de Lanza. Un cop més, la connexió Aníbal-Lanza ha estat letal.

Els de Lluís Carreras sumen tres victòries consecutives -dues en Lliga i una a la Copa- i Aníbal se situa "pichichi" de Segona A amb cinc gols.