Espanyol

Joan Verdú entra en la convocatòria de Pochettino per jugar contra l'Athletic

L'Espanyol rebrà aquest diumenge l'Athletic Club amb Joan Verdú entre els jugadors convocats. Verdú s'ha entrenat sense problemes en l'última sessió preparatòria dels blanc-i-blaus, i estarà en disposició de Mauricio Pochettino per a l'important duel davant els bilbaïns. Qui no és a la convocatòria és Juan Albín, que no s'ha entrenat. La tornada de Galán per Fran Miranda és la principal novetat en aquesta llista.

Actualitzat
L'Espanyol rebrà aquest diumenge l'Athletic Club amb Joan Verdú entre els jugadors convocats. Verdú s'ha entrenat sense problemes en l'última sessió preparatòria dels blanc-i-blaus, i estarà en disposició de Mauricio Pochettino per a l'important duel davant els bilbaïns. Qui no és a la convocatòria és Juan Albín, que no s'ha entrenat per una lleu elongació al recte anterior de la cama dreta, a la mateixa zona d'on va ser operat la temporada passada. La tornada de Galán per Fran Miranda és la principal novetat en aquesta llista.

Joan Verdú havia arrossegat molèsties durant tota la setmana en el seu turmell esquerre. En l'entrenament d'aquest dissabte a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, Verdú s'ha entrenat amb normalitat i podrà ajudar el seu equip en el quart compromís blanc-i-blau a la Lliga. Es confirma una bona notícia per al conjunt blanc-i-blau, tot i que el jugador ja s'havia mostrat molt optimista en les últimes hores. La llista oficial dels 19 jugadors convocats per Pochettino és: Cristian, Raúl Rodríguez, Víctor Sánchez, Tejera, Forlín, Stuani, Joan Verdú, Rui Fonte, Longo, Kiko Casilla, Galán, Héctor Moreno, Javi López, Capdevila, Simao, Wakaso, Cristian Gómez, Christian Alfonso i Víctor Álvarez. L'equip quedarà concentrat aquesta nit a dos quarts de nou. 

Pochettino confia en el seu equip i amb l'afició

"L'equip està preparat per a aquest partit fonamental després de parlar i pensar molt aquests dies", ha afirmat Mauricio Pochettino en la roda de premsa posterior a l'entrenament. A més, espera i està convençut del suport de l'afició: "La grada sempre ha estat amb l'equip i sempre ho estarà. Són seguidors fidels i necessitem aquesta comunió i la seva energia". El tècnic blanc-i-blau ha valorat els problemes interns que ha viscut l'Athletic aquest estiu: "Molts equips voldrien tenir aquest tipus de problemes que et deixen 40 milions d'euros, però és un equip sòlid que es basa en el col·lectiu". I també ha parlat del davanter del conjunt basc Fernando Llorente, convocat per primer cop aquesta temporada per Bielsa, de qui ha destacat la seva "corpulència" i la seva capacitat "per arrossegar els centrals".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut