Futbol

Pep Guardiola farà una presentació en un seminari per a dirigents i entrenadors a l'Emirates Stadium al desembre

L'exentrenador del Barça, Pep Guardiola, serà un dels ponents d'un seminari per a dirigents i entrenadors a l'Emirates Stadium, a Londres, al desembre. El de Santpedor aprofita l'estada a Nova York per perfeccionar l'anglès, i amb aquesta presentació tindrà una bona prova de foc davant de professionals de la Premier. Precisament d'Anglaterra arriben els rumors sobre la possibilitat que sigui en un futur el susbtitut d'Alex Ferguson, després de ser fotografiat amb l'entrenador del Manchester United durant l'Open dels Estats Units de tenis.

Actualitzat
L'exentrenador del Barça, Pep Guardiola, serà un dels ponents d'un seminari per a dirigents i entrenadors a l'Emirates Stadium, a Londres, al desembre. El de Santpedor aprofita l'estada a Nova York per perfeccionar l'anglès, i amb aquesta presentació tindrà una bona prova de foc davant de professionals de la Premier. Precisament d'Anglaterra arriben els rumors sobre la possibilitat que sigui, en un futur, el substitut d'Alex Ferguson, després de ser fotografiat amb l'entrenador del Manchester United durant l'Open dels Estats Units de tenis.

La presentació es farà a mitjans de desembre, i nombrosos representants dels clubs europeus de l'elit voldran escoltar les paraules de Guardiola per si desvela alguna cosa del seu futur. Entre ells, Sir Alex Ferguson, que la setmana passada va assistir a la final de l'Open dels Estats Units entre Andy Murray (escocès com ell) i Djokovic a Nova York, on va coincidir amb Guardiola. Això va fer disparar els rumors a Manchester sobre un possible futur relleu a les banquetes del United, que el mateix club anglès va acabar dissipant.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut