Carles Puyol torna a una convocatòria. (Foto: Reuters)
Barça

El Barça confirma que Puyol estarà entre quatre i sis setmanes de baixa i està descartat per jugar el clàssic

Les proves mèdiques que s'ha fet aquest diumenge al matí han confirmat que Carles Puyol estarà entre quatre i sis setmanes de baixa per un estirament del lligament creuat posterior del genoll esquerre i està pràcticament descartat per jugar el clàssic del 7 d'octubre contra el Reial Madrid al Camp Nou.

Actualitzat
Les proves mèdiques que s'ha fet aquest diumenge al matí han confirmat que Carles Puyol estarà entre quatre i sis setmanes de baixa i està pràcticament descartat per jugar el clàssic del 7 d'octubre contra el Reial Madrid al Camp Nou. El capità blaugrana es va retirar lesionat en el minut 8 de la segona part contra el Getafe i el diagnòstic inicial s'ha confirmat, un estirament del lligament creuat posterior del genoll esquerre.

Puyol, que reapareixia després d'haver-se fracturat el pòmul en el segon partit de Lliga, davant l'Osasuna, haurà d'estar com a mínim un mes de baixa i tot i que acostuma a retallar els processos de recuperació, la seva presència al clàssic sembla molt complicada.

"Puyol és importantíssim i esperem recuperar-lo aviat. Els últims anys sempre hem tingut problemes amb els centrals per les lesions", va reconèixer l'entrenador del Barça Tito Vilanova després de l'enfrontament al Coliseum Alfonso Pérez.


Anar al contingut