Motociclisme

La mala sort de Pedrosa deixa en safata la victòria i aplana el camí cap al títol mundial de MotoGP a Lorenzo

Jorge Lorenzo ha fet un pas de gegant per reconquerir el títol mundial de MotoGP. El mallorquí ha guanyat amb autoritat el Gran Premi de San Marino i s'ha vist afavorit per la caiguda de Dani Pedrosa en la primera volta de la cursa.

Actualitzat
La gran lluita que s'esperava entre Jorge Lorenzo i Dani Pedrosa s'ha esvaït per culpa d'una caiguda només començar. Héctor Barberà ha fet caure el català en la primera volta i ha ensorrat totes les opcions del pilot d'Honda.

Sense Pedrosa, Lorenzo ha vençut amb autoritat al davant de Valentino Rossi i Bautista, que ha pujat al podi per primera vegada aquest any després d'una aferrissada lluita amb Andrea Dovizioso, a qui ha superat per només tres mil·lèsimes de segon. Amb el sisè triomf de la temporada, el mallorquí té ara 38 punts d'avantatge a la classificació del Mundial.

La mala sort de Dani Pedrosa ha començat a la volta de formació: la moto no li arrencava quan ja era al lloc, i la sortida s'ha avortat per culpa d'Abraham. A la represa, més entrebancs, la moto tampoc funcionava bé i ha hagut de sortir últim de la graella, ja que l'havia avançat el cotxe de seguretat. Sense dubte, un Gran Premi per oblidar per al pilot de Castellar del Vallès.
Anar al contingut