Lliga de Campions

El Reial Madrid-Manchester City obre la temporada de Champions aquest dimarts a TV3

TV3 obre la temporada de la Champions League, amb la transmissió del primer partit de la fase de grups que enfrontarà el Reial Madrid i el Manchester City. Serà aquest dimarts a partir de les 20.40 h.

Actualitzat
TV3 obre la temporada de la Champions League, amb la transmissió del primer partit de la fase de grups que enfrontarà el Reial Madrid i el Manchester City. Serà aquest dimarts a partir de les 20.40.

La retransmissió anirà a càrrec de Bernat Soler i Agustí Alavés. Amb ells s'estrenarà com a comentarista a la Champions l'exjugador blaugrana Gerard López, que dissabte va fer la seva primera col·laboració a TV3 en el programa "Hat-trick Barça". A més, el partit també es podrà seguir, en directe, pel web Esport3.cat i per la nova aplicació del canal esportiu de TV3 per a iPhone i Android.

La programació de Champions, però, donarà molt més de si tant a TV3 com al canal Esport3. De les 19.30 a les 20.20 hi haurà "Zona Champions" al canal Esport3, i a les 20.30, i fins que comenci la transmissió hi haurà "Zona Champions" a TV3. Quan s'acabi el partit, a les 22.45, TV3 i Esport3 oferiran conjuntament una altra edició de "Zona Champions".

I a Esport3 la programació continuarà a les 23.15 amb "Efectivament", seguit de "Zona Champions" (00.15) i de "Tot l'esport" (01.15).

Dimecres 19, Barça–Spartak Moscou

Esport3 s'ocuparà del partit que jugaran dimecres el Barça i l'Spartak de Moscou corresponent a l'anada de la fase de grups de la Champions League.

A les 19.30 hi haurà un "Esport Club". "Zona Champions" oferirà a les 22.45 el vestidor del partit i, a les 01.00, un resum dels moments més destacats del matx que ja haurà donat el primer resultat a l'equip blaugrana.

A les 02.00 "Tot l'esport" també inclourà en els seus continguts informació sobre el partit.
Anar al contingut