Futbol

Un sabotatge deixa l'estadi de Vallecas sense llum i provoca la suspensió del Rayo-Madrid, que es jugarà avui

La policia judicial ha abandonat l'estadi de Vallecas després de passar-hi tot el matí per trobar pistes que ajudin a descubrir l'autor del sabotatge, que va deixar sense llum l'estadi i va obligar a suspendre el Rayo Vallecano-Reial Madrid.El partit finalment es disputarà avui a tres quarts de vuit del vespre.

Actualitzat
La policia judicial ha abandonat l'estadi de Vallecas després de passar-hi tot el matí per trobar pistes que ajudin a descubrir l'autor del sabotatge, que va deixar sense llum l'estadi i va obligar a suspendre el Rayo Vallecano-Reial Madrid. El partit finalment es disputarà avui a tres quarts de vuit del vespre.

La pel·lícula dels fets

Un sabotatge a l'estadi de Vallecas que va deixar el camp sense llum va provocar la suspensió del partit que havien de disputar el Rayo Vallecano i el Reial Madrid. Uns cables del sistema d'il·luminació, de difícil accés, estaven tallats i no hi va haver temps material per solucionar el problema. El Madrid volia jugar avui a les 5 de la tarda, per assegurar-se llum diürna, però el Rayo s'hi va negar en rodó en considerar que, en ser dia laborable, jugar a aquesta hora faria que no hi hagués tant de públic.

Finalment, la Lliga de Futbol Professional ha decidit que el partit es jugui avui a tres quarts de vuit del vespre.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut