Handbol

El Barça Intersport debuta a la Champions amb un triomf a la pista del Kadetten Schaffhausen (23-33)

Els de Xavi Pascual han guanyat a la pista del Kadetten Schaffhausen per 23 a 33 en la primera jornada del grup D de la Lliga de Campions. Partit molt seriós dels blaugrana, que, progressivament, han reflectit en el marcador la seva superioritat.

Actualitzat
Estrena victoriosa del Barça Intersport a la Lliga de Campions d'handbol. Els de Xavi Pascual han guanyat a la pista del Kadetten Schaffhausen per 23-33 en la primera jornada del grup D. Partit molt seriós dels blaugrana que, progressivament, han reflectit en el marcador la seva superioritat.

Bon primer tram inicial del partit per part dels suïssos, liderats pel lateral romanès Jurca. Al Barça Intersport li ha costat obrir escletxa al marcador, però, un parcial favorable de 0-5 en l'equador del primer temps, li ha permès marxar al descans amb un avantatge còmode (12-17). Sorhaindo (5 gols) ha acaparat el protagonisme ofensiu dels blaugrana.

Els de Xavi Pascual han pogut correr més en la segona meitat i han collat més en defensa. Han destacat Saric, excel·lent com sempre sota els pals, i Rocas (5 gols) i Montoro (4 dianes), encertats en atac. El tècnic català ha fet rotacions perquè tots els jugadors, excepció feta del porter Sterbik, agafin rodatge. Al final, màxima diferència, 23-33.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut