Natació

L'Ajuntament de Badalona i Mireia Belmonte ultimen un acord perquè la nedadora pugui competir

L'Ajuntament de Badalona i Mireia Belmonte negocien un acord perquè la nedadora badalonina pugui competir aquesta temporada amb el nom de la ciutat i adscrita a un club del municipi. El consistori badaloní s'ha compromès amb Belmonte, que no ha renovat el seu contracte amb el C. N. Sabadell, a buscar diversos patrocinadors perquè pugui tornar a tenir fitxa federativa i preparar en condicions els Campionats del Món de l'any que a Barcelona.

Actualitzat
L'Ajuntament de Badalona i Mireia Belmonte negocien un acord perquè la nedadora badalonina pugui competir aquesta temporada amb el nom de la ciutat i adscrita a un club del municipi. El consistori badaloní s'ha compromès amb Belmonte, que no ha renovat el seu contracte amb el C. N. Sabadell, a buscar diversos patrocinadors perquè pugui tornar a tenir fitxa federativa i preparar en condicions els Campionats del Món de l'any que ve a Barcelona.

Les negociacions entre el consistori de Badalona i la doble medallista olímpica en els Jocs Olímpics de Londres van començar aquest dissabte a la nit en un sopar en un restaurant del centre de Barcelona al qual van assistir l'alcalde de la ciutat, Xavier García Albiol, i Mireia Belmonte.

L'acord estaria molt avançat, a falta de concretar petits detalls, i permetria a la badalonina tornar a competir.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut