Hoquei patins

El Barça torna a guanyar el Noia i s'emporta la supercopa d'Espanya d'hoquei patins

El Barça ha derrotat el Noia Freixenet (6-1) en el partit de tornada de la supercopa d'Espanya d'hoquei patins i s'ha emportat el primer títol oficial de la temporada. L'equip blaugrana ha estat molt superior al Noia i amb tres gols a cada part ha deixat sentenciat el títol. A l'anada, jugada a l'Ateneu de Sant Sadurní, el Barça ja es va imposar per 1 gol a 3.

El Barça ha derrotat al Noia Freixenet (6-1) en el partit de tornada de la supercopa d'Espanya d'hoquei patins i s'ha emportat el primer títol oficial de la temporada. L'equip blaugrana ha estat molt superior al Noia i amb tres gols a cada part ha deixat sentenciat el títol. En el partit d'anada els de Gaby Cairo ja es van imposar al camp del Noia per 1 a 3. És la sisena supercopa d'hoquei patins per al club blaugrana.

Els de Gaby Cairo han dominat de principi a fi el duel, i han fet palès el seu potencial ben aviat. Al minut 3, Sergi Panadero ha obert el marcador en aprofitar un contraatac. Tres minuts més tard, l'argentí Reinaldo García ha fet el segon. El Noia ha reaccionat però no ha sabut materialitzar les seves ocasions. A quatre minuts del descans, fruit de les possessions més llargues dels de Gaby Cairo, Panadero ha deixat el títol pràcticament sentenciat quan ha rematat des del terra una gran jugada personal.

A la segona, el Noia ha fallat el seu segon penal, i en la jugada següent el Barça ha pogut aprofitar un penal a favor per fer el 4 a 0 (Pablo Álvarez). El partit ha perdut en qualitat i intensitat però s'han vist tres gols més. Un de Marc Torra i un de Pablo Álvarez per part del Barça, i el de l'honor del Noia per part de Toni Seró ja al minut 46.