Barça

El blaugrana Carles Puyol, 8 setmanes de baixa per una luxació del colze esquerre

Després de passar tota la nit en observació a l'Hospital de Barcelona, Carles Puyol ha estat sotmès aquest matí a més proves mèdiques. Aquestes han confirmat que el capità blaugrana té una luxació del colze esquerre, i des del club han comunicat que serà sotmès a un tractament conservador. El temps de baixa aproximat és de 8 setmanes.

Actualitzat
Després de passar tota la nit en observació a l'Hospital de Barcelona, Carles Puyol ha estat sotmès aquest matí a més proves mèdiques. Aquestes han confirmat que el capità blaugrana té una luxació del colze esquerre, i des del club han comunicat que serà sotmès a un tractament conservador. El temps de baixa aproximat és de 8 setmanes.

Com ja és habitual, Carles Puyol ha publicat una foto al seu compte de Twitter, on se'l veu ben somrient, agraint les atencions que va rebre a Portugal i assegurant que aviat tornarà i al màxim nivell.

De lesió en lesió

Aquesta temporada, el capità del Barça està encadenant una ratxa desgraciada de lesions, ja que el 26 d'agost es va fracturar el pòmul a Pamplona, i quan va reaparèixer, amb una màscara protectora, el 15 de setembre, a Getafe, es va fer un esquinç al lligament creuat del genoll esquerre.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut