Barça

El clàssic es jugarà enmig d'un intens clima reinvindicatiu independentista català

El clàssic d'aquest diumenge es jugarà enmig d'un intens clima reinvindicatiu independentista català. A més del mosaic de la graderia, on només es veurà la bandera catalana, hi ha diverses crides a les xarxes socials per omplir el Camp Nou d'estelades. També perquè es cridi "Independència" en el minut 17 i 14 segons, amb motiu de l'Onze de Setembre de 1714.

Actualitzat
El clàssic d'aquest diumenge es jugarà enmig d'un intens clima reinvindicatiu independentista català. A més del mosaic de la graderia, on només es veurà la bandera catalana, hi ha diverses crides a les xarxes socials per omplir el Camp Nou d'estelades. També perquè es cridi "Independència" en el minut 17 i 14 segons, amb motiu de l'onze de setembre de 1714.

El motiu és aprofitar el ressò mediàtic internacional d'aquest partit de futbol: aquest duel es veurà a més de 30 països i l'audiència es calcula que serà d'uns 400 milions d'espectadors. A més, hi haurà 680 periodistes acreditats, no només de la secció d'esports, sinó també de política. Per aquest motiu es preveu que el clàssic d'aquest diumenge sigui un dels més polititzats dels últims anys. Però l'afició del Barça segur que el que vol és sobretot que el seu equip guanyi al Madrid i deixi la Lliga molt encarrilada.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut