Barça

Tito Vilanova: "No em plantejo deixar tocat el Madrid, només vull aconseguir la setena victòria consecutiva a la Lliga."

Tito Vilanova s'ha mostrat tranquil abans d'afrontar el seu tercer clàssic com a primer entrenador del Barça. El tècnic blaugrana ha assegurat que no es planteja deixar tocat el Reial Madrid i ha dit que només vol aconseguir la setena victòria consecutiva a la Lliga, una fita que no ha aconseguit mai cap entrenador la temporada del seu debut. Vilanova ha desvelat que encara no té decidit l'onze titular i ha deixat en l'aire la titularitat de Gerard Piqué.

Actualitzat
Tito Vilanova s'ha mostrat tranquil abans d'afrontar el seu tercer clàssic com a primer entrenador del Barça. El tècnic blaugrana ha assegurat que no es planteja deixar tocat el Reial Madrid i ha dit que només vol aconseguir la setena victòria consecutiva a la Lliga, una fita que no ha aconseguit mai cap entrenador la temporada del seu debut. "No em plantejo deixar tocat el Madrid, només vull aconseguir la setena victòria consecutiva a la Lliga. Ningú ho ha fet, aquí", ha afirmat, per deixar clar que en cap cas la Lliga estarà decidida si els blancs surten del Camp Nou a onze punts en la classificació.

Vilanova ha desvelat que encara no té decidit l'onze titular i ha deixat en l'aire la titularitat de Gerard Piqué. "Ha fet l'entrenament, però demà veurem com té el peu i decidirem, però els partits que vénen després també són importants, i veurem si ens hem d'arriscar o no", ha comentat sobre l'estat físic de Piqué, un dels temes centrals de la roda de premsa. "No depèn només de la infiltració, però fa molts dies que està parat. Hem de veure com es recupera muscularment. Jo no sóc gaire partidari de les infiltracions, però n'hem de parlar amb els físios i amb els metges, i demà decidirem. Ha dedicat totes les hores possibles a recuperar-se", ha afegit.

Sobre l'ambient que hi pugui haver a les graderies del Camp Nou arran de la manifestació independentista de la Diada, Vilanova ha recordat que el clàssic no deixa de ser només un partit de futbol i està convençut que no influirà en el rendiment de cap dels dos equips. "Demà només es juga un partit de futbol. Sobre altres temes ja decidirem on toqui. De banderes catalanes, al camp del Barça n'hi ha sempre. Quan anem a altres camps n'hi ha d'altres i no passa res", ha explicat.

Per últim, l'entrenador del Barça ha assegurat que el millor partit, de llarg, que ha fet el seu equip fins ara va ser la tornada de la Supercopa d'Espanya al Bernabéu i ha justificat la seva confiança en Cesc i Alexis en aquest principi de temporada. "Tant Cesc com Alexis van venir al Barça perdent-hi diners. El mínim que puc fer és donar-los confiança", ha dit.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut