Barça

El canal Esport3 retransmet avui l'entrega de la Bota d'Or 2012 a Messi

El canal Esport3 transmet avui, a partir de les 12.30, l'acte d'entrega de la Bota d'Or al jugador del Barça Leo Messi. L'argentí rebrà per segona vegada aquest trofeu, que l'acredita com a màxim golejador de les lligues europees.

Actualitzat
El canal Esport3 transmet avui, a partir de les 12.30, l'acte d'entrega de la Bota d'Or al jugador del Barça Leo Messi. L'argentí rebrà per segona vegada aquest trofeu, que l'acredita com a màxim golejador de les lligues europees.

Està previst que l'entrega a Messi de la Bota d'Or 2012 la faci un altre exjugador del Barça, el gallec Luis Suárez, l'únic jugador espanyol de la història que ha guanyat la Pilota d'Or, trofeu al qual opta també aquest any Leo Messi i que ja ha guanyat en les tres últimes edicions.

L'acte tindrà lloc a l'antiga fàbrica de cerveses Damm, de Barcelona, i la transmissió del canal Esport3 anirà a càrrec de Xavier Valls i Jordi Grau. Valls narrarà la cerimònia des de l'interior de la sala i Grau recollirà les opinions de les persones convidades a l'acte.

A més de la transmissió de l'acte, el canal Esport3 oferirà l'especial "El 10 del gol", amb les imatges de tots els gols marcats per Messi la temporada passada en les diferents competicions amb el Barça, que van ser 73, i amb opinions d'altres protagonistes de la Lliga espanyola.


Anar al contingut