Barça

Xavi donarà els 25.000 euros del Premi Príncep d'Astúries a un programa per combatre la pobresa infantil a Terrassa

Xavi Hernández ha decidit donar la dotació econòmica que va rebre pel Premi Príncep d'Astúries, un total de 25.000 euros, a un programa solidari per combatre la pobresa infantil a la seva ciutat natal, Terrassa. El futbolista internacional del Barça és ambaixador des del gener del 2012 de l'Obra Social La Caixa, i a través del programa CaixaProinfància destinarà els diners del guardó a crear una aula de suport educatiu per a nens i nenes en risc d'exclusió social en l'esmentada localitat barcelonina.

Actualitzat
Xavi Hernández ha decidit donar la dotació econòmica que va rebre pel Premi Príncep d'Astúries, un total de 25.000 euros, a un programa solidari per combatre la pobresa infantil a la seva ciutat natal, Terrassa.

El futbolista internacional del Barça és ambaixador des del gener del 2012 de l'Obra Social La Caixa, i a través del programa CaixaProinfància destinarà els diners del guardó a crear una aula de suport educatiu per a nens i nenes en risc d'exclusió social a l'esmentada localitat barcelonina.

Xavi Hernández va ser guardonat amb el Premi Príncep d'Astúries dels Esports juntament amb el capità del Reial Madrid i de la selecció espanyola Iker Casillas per donar exemple de companyerisme i pels seus èxits en els seus respectius clubs i amb la "roja".

Amb aquesta obra solidària, Xavi col·laborarà en un programa que des que va néixer l'any 2007 ha ajudat a superar la pobresa a més de 195.000 nens i nenes a tot Espanya. Els diners donats pel futbolista servirà per crear un nou espai educatiu a Terrassa amb la col·laboració de l'associació Can Palet.

Anar al contingut