Golf

El golfista xinès Guan Tianlang jugarà el Masters d'Augusta amb només 14 anys

Guan Tianlang, un xinès de 14 anys, jugarà per la jaqueta verda del Masters d'Augusta, un dels quatre tornejos del Grand Slam del circuit professional, després de classificar-se en guanyar aquest diumenge el torneig aficionat d'Àsia-Pacífic disputat a Tailàndia.

Actualitzat
Guan Tianlang, un golfista xinès de 14 anys, jugarà per la jaqueta verda del Masters d'Augusta, un dels quatre tornejos del Grand Slam del circuit professional, després de classificar-se en guanyar aquest diumenge el torneig aficionat d'Àsia-Pacífic disputat a Tailàndia.

Tianlang, de 14 anys, 5 mesos i 17 dies, batrà el rècord de precocitat del torneig nord-americà, que es disputarà del 8 al 14 d'abril de l'any que ve, que fins ara estava en possessió de l'italià Matteo Manassero, que va participar en el torneig amb 16 anys el 2010.

Tianlang, que ja va ser el mes d'abril el jugador més jove que disputava una prova del circuit europeu, a l'Open de la Xina, i que es va proclamar l'any passat campió del món júnior a San Diego, va començar a jugar a golf als 4 anys
Anar al contingut