Mourinho, en una imatge d'arxiu. (Foto: EFE)
Reial Madrid

Mourinho, aludint al Barça: "L'últim partit que va perdre el Llevant a casa ja sabeu com va ser"

Mourinho ha tornat a recordar-se del Barça i ha reflotat el seu mal perdre en la roda de premsa prèvia al Llevant-Reial Madrid. Li han preguntat per la fortalesa de l'equip granota i el portuguès ha respost això: "Si fos un estadi fàcil per a nosaltres i difícil per al Madrid, seria un altre cas. És difícil per a tots. L'últim partit que han perdut a casa ja recordeu com va ser, jo ho recordo". Va ser el 14 d'abril d'aquest any, i va guanyar el Barça per 1 a 2, amb dos gols de Messi, el segon de penal.

Mourinho ha tornat a enrecordar-se'n del Barça i ha reflotar el seu mal perdre en la roda de premsa prèvia al Llevant-Reial Madrid. Li han preguntat per la fortalesa de l'equip granota i el portuguès ha respòs això: "si fos un estadi fàcil per a nosaltres i difícil per al Madrid, seria un altre cas. És difícil per tots. L'últim partit que han perdut a casa ja recordeu com va ser, jo ho recordo". Va ser el 14 d'abril i va guanyar el Barça per 1-2 amb dos gols de Messi, el segon de penal. La memòria selectiva de Mou continua en bona forma.

Mou, despectiu amb la premsa

En general, el tècnic portuguès s'ha mostrat sec i malcarat amb la premsa de Madrid. Com quan li han preguntat per què va canviar Higuain al descans del partit contra el Dortmund i no minuts abans, quan es va veure que s'havia fet mal. Mou ha estat taxatiu: "Aquesta pregunta no mereix cap resposta". O com quan li han demanat si agraia que no li hagin convocat gaire jugadors per a la jornada de seleccions de la setmana vinent: "A qui he d'agrair això dels internacionals? No he d'agrair res".

Toc a Benzema

Mou també ha tingut una menció especial, dins del seu to agre i distant, per Benzema, que havia demanat en una entrevista no estar tanta estona a la banqueta: "Jo passo 90 minuts allà", ha contestat el portuguès.

De cara al partit contra el Llevant, precisament ni Benzema ni Higuaín podran estar a la seva disposició per lesió. Mou ha deixat clar qui farà de nou: "Cristiano". A més, ha afegit que l'acompanyaran Di María, Ozil i Callejón en atac. Arbeloa i Coentrao encara són dubtes.