Fórmula 1

Els propietaris de l'escuderia HRT negocien la venda de l'equip

El fons Thesan Capital S.L., actual propietari de l'escuderia HRT F1 Team, ha confirmat que "manté en l'actualitat converses amb diversos grups interessats en la compra de l'equip". El català Pedro de la Rosa té contracte garantit per una temporada més com a pilot de l'escuderia. És més dubtosa la seva continuïtat a la seu de Madrid, depenent de la procedència dels nous propietaris.

Actualitzat
El fons Thesan Capital S.L., actual propietari de l'escuderia HRT F1 Team, ha confirmat que "manté en l'actualitat converses amb diversos grups interessats en la compra de l'equip". "L'actual direcció d'HRT espera poder tancar l'acord de venda en les properes setmanes i, amb això, permetre que l'equip pugui seguir avançant i sent un referent en la Fórmula 1 després de la millora aconseguida ja en aquesta temporada 2012", assenyala l'escuderia en un comunicat.

La direcció d'HRT, afegeix la nota, creu que "ha arribat el moment de deixar pas a nous inversors" perquè l'equip "segueixi creixent amb nous suports financers". "Estem segurs que el potencial esportiu de l'equip és enorme i que la presència de nous inversors pot impulsar-ho exponencialment", afegeix.

El català Pedro de la Rosa té contracte garantit per una temporada més com a pilot de l'escuderia. És més dubtosa la seva continuïtat a la seu de Madrid, depenent de la procedència dels nous propietaris.
Anar al contingut