Marcel Granollers i Marc López, després de guanyar el Masters de dobles l'any passat. (Foto: Reuters)
Tenis

Els catalans Marcel Granollers i Marc López guanyen el torneig de dobles de les finals ATP de Londres

La parella catalana ha guanyat el torneig de dobles de les finals ATP de la temporada. Els barcelonins van superar els indis Mahesh Bhupathi i Rohan Bopanna en tres sets, per 7-5, 3-6 i 10-3. Marcel Granollers i Marc López fan història en convertir-se en els primers catalans que guanyen el torneig que enfronta les vuit millors parelles de la temporada.

Actualitzat
La parella catalana ha guanyat el torneig de dobles de les finals ATP que es disputen a Londres. Els barcelonins van superar els indis Mahesh Bhupathi i Rohan Bopanna en tres sets, per 7-5, 3-6 i 10-3. Marcel Granollers i Marc López fan història en convertir-se en els primers catalans que guanyen el torneig que enfronta les vuit millors parelles de la temporada.

Van arribar al torneig sense fer soroll, com a caps de sèrie número sis, i han marxat de Londres coronats com a mestres de dobles. Amb un servei segur i efectiu, la parella catalana va mantenir a ratlla els rivals en el primer set. Els indis, però, han reaccionat en el segon i han sabut aprofitar a la perfecció les poques errades de Granollers i López. Tot s'havia de decidir en el "tie break". No hi va haver color. Els catalans es van imposar amb contundència i en cap moment van donar opcions als indis.

La victòria no va fer més que confirmar l'excel·lent torneig de Granollers i López, que en aquest mateix torneig han estat capaços de derrotar els números u del món, els germans Bob i Mike Bryant. Feia 37 anys que un català no guanyava una final de dobles al torneig de mestres. Sergio Casal i Emilio Sánchez Vicario havien jugat la final, però només la parella Manuel Orantes (català d'adopció, però granadí de naixement) i el barceloní Joan Gisbert la van guanyar l'any 1975.

Ara, el pròxim repte de Granollers i López, que formen parella des del 2010, és la final de la Copa Davis, en què l'equip espanyol s'enfronta amb la República Txeca aquest cap de setmana.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut