Futbol solidari

El partit de futbol de La Marató de TV3 es disputarà el 16 de desembre al Miniestadi

El partit de futbol de La Marató de TV3, que es disputarà el 16 de desembre, tindrà com a escenari el Miniestadi del F. C. Barcelona. El partit reunirà personalitats conegudes del món de la televisió, el teatre, el cinema i l'esport amb la finalitat de recollir fons per a La Marató de TV3, que en aquesta edició estarà dedicada a la lluita contra el càncer.

Actualitzat
El partit de futbol de La Marató de TV3, que es disputarà el 16 de desembre, tindrà com a escenari el Miniestadi del F. C. Barcelona. El Fòrum Samitier organitza un any més aquest partit solidari, que comptarà amb la col·laboració de la Fundació del F. C. Barcelona, i que reunirà personalitats conegudes del món de la televisió, el teatre, el cinema, l'esport... La finalitat d'aquest partit és recollir fons per a La Marató de TV3, que en aquesta edició estarà dedicada a la lluita contra el càncer.

Eric Abidal farà el servei d'honor

El partit es disputarà a les 11.30 hores i abans tindrà la participació del jugador del F. C. Barcelona Eric Abidal, que farà el xut d'honor. El partit també inclourà diverses activitats d'entreteniment.

Els preus del donatiu de les entrades és de 5 euros per tribuna i 3 euros per la resta de l'aforament de l'estadi. A partir d'aquest dijous es posen a la venda les entrades, que s'hauran d'adquirir presencialment a les taquilles del F. C. Barcelona.

Una tradició del Fòrum Samitier

El Fòrum Samitier, que presideix Jaume Llauradó, ha col·laborat des del seu inici amb el partit de futbol de famosos de La Marató de TV3 i des de fa anys n'és l'organitzador. La Marató de TV3, un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3, des del 1992 dedica tota una jornada a recaptar recursos econòmics per a la investigació de malalties que no tenen cura i també té com a objectiu sensibilitzar la societat catalana. La Fundació del F. C. Barcelona col·labora en l'organització i la difusió d'aquest partit. El mes de maig passat, el F. C. Barcelona i la seva Fundació també van participar en l'edició especial de La Marató que es va dedicar a la lluita contra la pobresa.


Anar al contingut