Espanyol

Aguirre: "L'equip defensivament ha estat millor però endur-nos els tres punts hauria sigut injust"

Javier Aguirre ha donat per bo el punt aconseguit a Granada en el seu debut a la banqueta de l'Espanyol. El tècnic mexicà ha destacat la millora defensiva de l'equip però ha reconegut que haver guanyat hauria estat injust. "Jo no comparo però l'equip ha estat defensivament molt millor que ofensivament però fins i tot hauríem pogut marcar i guanyar. Però endur-nos els tres punts hauria sigut injust", ha admès amb sinceritat.

Actualitzat
Javier Aguirre ha donat per bo el punt guanyat a Granada en el seu debut a la banqueta de l'Espanyol. El tècnic mexicà ha destacat l'esforç i la millora defensiva de l'equip però ha reconegut que haver guanyat no hauria estat just pels mèrits d'un i altre conjunt.

"Jo no comparo però l'equip ha estat defensivament molt millor que ofensivament però fins i tot hauríem pogut marcar i guanyar. Però endur-nos els tres punts hauria sigut injust", ha admès amb sinceritat.

"Tot el que sigui sumar, en aquests moments, és bo. Amb dos entrenaments no podíem aspirar a tocar la pilota. Ja tindrem temps de jugar millor. Ara era qüestió de donar solidesa, de ser forts, de posar cara de gos", ha analitzat.

Aguirre també ha lloat la bona feina de Cristian Álvarez sota els pals i s'ha mostrat convençut de redreçar la complicada situació de l'equip a la classificació. "Tinc una gran plantilla. En quatre dies, els jugadors m'han rebut molt bé, també la directiva. Hem de confiar en les nostres possibilitats. Marxo satisfet", ha conclòs.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut