Futbol

El Barça veu com el Màlaga empata el partit en l'últim minut (2-2) i deixa oberta l'eliminatòria

La Rosaleda decidirà qui passa a les semifinals de la Copa del Rei. El Màlaga, amb deu homes, ha aconseguit empatar en l'últim minut a través de Camacho (2-2). Ja Iturra ha fet el 0-1, però Messi i Puyol han pogut capgirar el resultat abans del descans.

Abans de començar el partit, un dels moments més esperats. Leo Messi ha ofert la seva última Pilota d'Or a l'afició, acompanyada de les tres anteriors. L'argentí ha estat titular, en un onze inicial on, a part d'ell, només han repetit Iniesta i Mascherano respecte l'últim partit.

El domini ha estat absolut del Barça, en un inici en què Wellington ha tret una pilota que entrava a la porteria després d'un xut de Thiago per sobre el porter. Tot i això, hi ha hagut un ensurt i dels grossos que s'ha traduit en gol del Màlaga. Un error de passada entre Pinto i Thiago, ha acabat amb Iturra robant la pilota al migcampista blaugrana i fent pujar el 0-1, al minut 25.

La resposta del Barça ha estat sensacional i en cinc minuts ha capgirat el marcador. Primer Messi amb una cursa des del mig del camp. Després Puyol, de cap, ha marcat en rematar un córner executat per Thiago. El resultat pels catalans encara hauria pogut ser més gran, perquè Alexis ha enviat la pilota als núvols en dues ocasions clares.

I aquests gols els ha trobat a faltar el Barça a la segona part. Amb les idees poc clares, el Màlaga ha anat acostant-se a la porteria de Pinto. El porter blaugrana ha tingut una intervenció providencial en aturar una rematada a boca de canó de Seba. A més, el conjunt de Pellegrini s'ha quedat amb deu homes, per l'expulsió de Monreal per una falta a Pedro, sent l'últim home. Però ni això ha evitat que el Màlaga busqués l'empat i l'ha trobat. Camacho en l'últim minut ha fet el 2-2, en aprofitar una centrada a l'àrea que cap blaugrana ha pogut refusar.

La tornada, dijous

El partit de tornada contra el Màlaga es jugarà dijous, 24 de gener, a les 22 hores.