Enric Masip encara tenia un any i mig més de contracte
Handbol

Enric Masip deixa de ser el secretari tècnic del Barça d'handbol tot i tenir contracte fins al 2014

Segons ha pogut saber el programa "Tot gira", de Catalunya Ràdio, Enric Masip ha deixat de ser secretari tècnic de la secció d'handbol del Barça. La directiva del club i el fins ara director esportiu han arribat a un acord per a la rescissió del seu contracte, que finalitzava el juny del 2014.

Actualitzat
Segons ha pogut saber el programa "Tot gira", de Catalunya Ràdio, Enric Masip ha deixat de ser secretari tècnic de la secció d'handbol del Barça. La directiva del club blaugrana i el fins ara director esportiu han arribat a un acord per a la rescissió del seu contracte, que finalitzava el 30 de juny del 2014.

El Barça no buscarà un substitut a Masip i l'entrenador Xavier Pascual assumirà tota la responsabilitat de la parcel·la esportiva de la secció. La intenció del club és fer-ho oficial la setmana vinent, segurament  dijous, coincidint amb el retorn dels jugadors internacionals als entrenaments un cop finalitzat el Mundial.

Enric Masip, que ocupava el càrrec de secretari tècnic de la secció d'handbol blaugrana des del 2006, té previst oferir una roda de premsa per donar la seva versió dels fets, ja que la decisió de rescindir el contracte és del club blaugrana. Les relacions entre Masip i l'actual directiva presidida per Sandro Rosell i, sobretot, amb el directiu responsable de la secció, Eduard Coll, no són les millors, i, després de dues setmanes de negociacions, s'ha arribat a un acord per a la rescissió del contracte.
Anar al contingut