Moisés Hurtado arriba a Montilivi procedent del Girona
Futbol

L'exespanyolista Moisés Hurtado fitxa pel Girona, procedent del Granada

Moisés Hurtado s'ha convertit en el segon fitxatge del Girona en el mercat d'hivern. El migcentre sabadellenc, de 31 anys, arriba a Montilivi procedent del Granada i ha firmat pel que queda de temporada, amb opció a una altra.

Actualitzat
Moisés Hurtado s'ha convertit en el segon fitxatge del Girona en el mercat d'hivern. El migcentre sabadellenc, de 31 anys, arriba a Montilivi procedent del Granada i ha firmat pel que queda de temporada, amb opció a una altra.

Amb una llarga trajectòria a Primera Divisió, Moisés Hurtado va guanyar la Copa del Rei l'any 2006 amb l'Espanyol i també el subcampionat de la Copa de la UEFA. Precisament va ser en el futbol base blanc-i-blau on es va formar com a jugador per passar al filial d'aquest club i després al primer equip. En la temporada 2004-2005 va jugar a l'Eibar, per tornar l'any següent a l'Espanyol. Allà va estar-hi fins a la temporada 2010-2011, quan va decidir fitxar per l'Olympiacos i on va guanyar la Lliga grega. La temporada 2011-2102 va arribar al Granada. Amb el conjunt andalús només havia disputat un partit de Lliga aquesta temporada.

Presentat Gerard Bordas

Al matí, el Girona ha presentat el seu primer reforç d'hivern, l'extrem Gerard Bordas, que ja s'ha entrenat sota les ordres de Rubi. El manresà, de 31 anys, arriba en qualitat de cedit pel Vila-real fins al final d'aquesta temporada.

Rescissió de Dani Erencia

El club gironí també ha anunciat la rescissió de Dani Erencia. El defensa de Terrassa va lesionar-se els lligaments del genoll esquerre la temporada passada i a l'octubre va rebre l'alta mèdica, després de vuit mesos de baixa. Tot i això, aquesta campanya no havia disposat de cap minut amb el Girona.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut