Enric Masip encara tenia un any i mig més de contracte
Handbol

Enric Masip explicarà dilluns la versió de la seva destitució com a director tècnic

L'excapità i exsecretari tècnic de la secció d'handbol del F. C. Barcelona, Enric Masip, oferirà dilluns al migdia una roda de premsa per explicar els motius que han provocat la seva sortida del club, després que fa dos dies es va anunciar la rescissió del contracte, vigent fins al juny del 2014.

Actualitzat
L'excapità i exsecretari tècnic de la secció d'handbol del F. C. Barcelona, Enric Masip, oferirà dilluns al migdia una roda de premsa per explicar els motius que han provocat la seva sortida del club, després que fa dos dies es va anunciar la rescissió del contracte, vigent fins al juny del 2014.

Dimecres passat, el directiu responsable de la secció d'handbol del F. C. Barcelona, Eduard Coll, va comunicar la rescissió del contracte de Masip i va agrair-li públicament en roda de premsa l'aportació al club: "Actuem de la millor manera pel bé del nostre club. Volem agrair a Enric Masip la dedicació i el treball realitzat en el club de la seva vida." "Ha estat un orgull que estigués tants anys amb el Barça i des d'aquí vull donar-li les gràcies per tot allò que hi ha aportat", va assenyalar Coll. "El club es va posar en contacte amb Masip d'una manera pacífica i racional per explicar-li la situació. Ell ho va entendre. Vam arribar a un acord. És una decisió consensuada amb l'objectiu d'optimitzar recursos del club. Amb Enric Masip, he tingut una relació normal i cordial, he compartit viatges, partits, reunions..., i no hi ha hagut mai friccions", va afegir Coll.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut