Ibrahimovic i Rami en una acció del partit (Foto: EFE)
Futbol

El València perd contra el PSG (1-2), tot i que retalla la distància en l'últim sospir, i Ibra acaba expulsat

El València va poder retallar la distància en l'últim sospir i agafar aire per al partit de tornada, al camp del PSG, tot i que segueix tenint els vuitens de la Champions complicats. Els d'Ernesto Valverde van marcar l'1-2, obra de Rami, en el minut 89. Des del descans, els valencians perdien per 0-2, amb gols de Lavezzi i Pastore. Ibrahimovic va acabar expulsat amb vermella directa per una entrada a Guardado.

Amb Beckham mirant-s'ho des de la grada, el PSG va mostrar a Mestalla que és un equip temible i no només un equip de figures. Cada arribada del conjunt francès es traduïa en una ocasió de perill. I no és estrany que, en el descans, els de Carlo Ancelotti ja guanyessin per 0-2. Al València, els vuitens se li complicaven molt, i només va ser capaç de retallar la distància en el minut 89, amb un gol de Rami. En la tornada no hi serà Ibrahimovic, que va acabar expulsat amb vermella directa per una entrada a Guardado.

Poc després de començar el partit, Lucas Moura va fer el primer avís amb un xut que va acabar al pal. Però, en el minut deu, Lavezzi, fent paret amb Pastore, no va perdonar i va foradar la porteria de Guaita per fer pujar al marcador el 0-1. Els dos jugadors del PSG van ser els que van portar més perill en el primer temps. A dos minuts del descans, Pastore va fer el 0-2, després d'una bona acció de Lucas Moura.

Pel València, en els primers quaranta-cinc minuts només va destacar un xut de Guardado que va sortir massa alt. En l'inici de la represa, els d'Ernesto Valverde van intentar tancar el PSG al seu camp, però només va ser en els primers minuts. Lavezzi va perdonar en dues ocasions i el PSG va veure com li anul·laven un gol per fora de joc més que dubtós.

El València només va crear perill amb un xut que va acabar al lateral de la xarxa de Valdez. Però quan a Mestalla ja es donava gairebé per fet el 0-2 va arribar al gol de Rami, que permet encarar la tornada de vuitens amb un bri d'esperança. Va ser gràcies a una falta lateral de Tino Costa que va rematar Rami.

A part d'Ibrahimovic, a la tornada tampoc no hi serà Verratti, que va veure una targeta groga que suposa la tercera del seu compte i, per tant, un partit de suspensió.