Espanyol

L'Espanyol sanciona Wakaso pel seu retard injustificat i l'aparta temporalment de l'equip

L'Espanyol sancionarà Wakaso després que el jugador ghanès s'hagi reincorporat aquest divendres a la disciplina del club amb dos dies de retard i sense cap justificació. El club l'imposarà una sanció econòmica que preveu el règim disciplinari intern i s'entrenarà en solitari fins que el tècnic mexicà decideixi reintegrar-lo a la dinàmica del grup.

Actualitzat
L'Espanyol sancionarà Wakaso després que el jugador ghanès s'hagi reincorporat aquest divendres a la disciplina del club amb dos dies de retard i sense cap justificació. Tot i que a la seva arribada a l'aeroport Wakaso ha assegurat en declaracions en exclusiva a TV3 que havia estat amb febre i que Javier Aguirre n'estava al cas, el club li imposarà una sanció econòmica que preveu el règim disciplinari intern i s'entrenarà en solitari fins que el tècnic mexicà decideixi reintegrar-lo a la dinàmica del grup.

Wakaso ha arribat a primera hora d'aquest divendres a Barcelona i, després, s'ha desplaçat en taxi a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià de Besòs. El jugador ghanès s'ha exercitat en solitari sota la supervisió d'un dels recuperadors del primer equip.

Després de la sessió el futbolista africà s'ha reunit amb el director esportiu de l'entitat, Òscar Perarnau, i el tècnic de la primera plantilla, Javier Aguirre, amb qui han tractat la demora del retorn després d'haver jugat la Copa Àfrica amb la selecció de Ghana. Perarnau i Aguirre han traslladat al jugador el malestar del club blanc-i-blau per haver-se incorporat amb dos dies de retard sobre la data prevista, motiu pel qual serà sancionat i apartat de l'equip de forma temporal.

Baena, dubte contra el Betis per una lumbàlgia

Raúl Baena s'ha sotmès, abans de l'entrenament a la Ciutat Esportiva, a diverses proves de control per examinar la progressió de la seva lumbàlgia, segons ha informat l'entitat blanc-i-blava. El futbolista, una vegada ha arribat a les instal·lacions, s'ha exercitat de forma diferenciada a la resta del grup. Llevat de sorpresa, tot apunta que l'andalús no arribarà a temps per disputar el partit de Lliga contra el Betis, aquest diumenge a les 21.00 a Cornellà-el Prat.

La possible baixa del migcampista és un problema per al tècnic, Javier Aguirre, ja que també compta amb el migcampista Juan Forlín, sancionat. En principi, Víctor Sánchez serà en el doble pivot i faltarà veure qui l'acompanya a la medul·lar. Javi López, Cristian Gómez i Raúl Rodríguez són algunes opcions.

Capdevila: "No podem caure en l'error de pensar que tot està fet"

Joan Capdevila ha insistit en el discurs prudent que s'ha instal·lat al vestidor blanc-i-blau i ha apuntat que l'equip no es pot relaxar tot i haver-se allunyat a vuit punts de la zona de descens. "No podem caure en l'error de pensar que tot està fet", ha comentat el defensa, que ha qualificat d'"exigent" el duel d'aquest diumenge contra el Betis.

"Ha guanyat sis partits fora de casa i això no és gens fàcil, no podem baixar la intensitat i confiem en nosaltres", ha dit. Amb tot, el defensa ha assegurat que l'equip "no pensa en Europa ni de bon tros, només en la permanència".

D'altra banda, Capdevila ha volgut treure ferro al retard de Wakaso. "Caldrà escoltar els seus motius, però estem contents que hagi tornat. Pot ser una falta de conducta però no cal anar més enllà", ha apuntat.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut