El pilot català Dani Juncadella.
Fórmula 1

Juncadella podria ser company de Hamilton i Rosberg a Mercedes

Segons alguns portals especialitzats de motor alemanys, Dani Juncadella podria ser nomenat en els pròxims dies tercer pilot de l'equip Mercedes de F1. L'anunci es podria fer durant els tests que els equips de Fórmula 1 faran aquesta setmana en el circuit de Catalunya.

Segons alguns alguns portals especialitzats de motor alemanys, Dani Juncadella podria ser nomenat en els pròxims dies tercer pilot de l'equip Mercedes de Fórmula 1. L'anunci es podria fer durant els tests que els equips de Fórmula 1 faran aquesta setmana en el circuit de Catalunya.

Juncadella va ser campió europeu de la F3 com a pilot de Mercedes. El pilot català ha fet alguns tests amb cotxes de la marca alemanya del campionat DTM i també podria participar com a pilot oficial en aquesta competició. Juncadella va provar un Ferrari de Fórmula 1 en uns tests que es van fer a finals de la passada temporada en el circuit de Vallelunga com a premi per haver obtingut la victòria en el campionat FIA de Fórmula 3.