Futbol sala

El Barça Alusport guanya l'Umacon Saragossa (2-7) i accedeix a les semifinals de la Copa d'Espanya

El Barça Alusport ha començat amb bon peu la defensa del títol de la Copa d'Espanya. Els de Marc Carmona s'han classificat per a les semifinals, després de derrotar l'Umacon Saragossa (2-7). Wilde ha marcat l'únic gol de la primera part. En la represa, Aicardo ¿per partida doble¿ Fernandao, Aicardo i Sergio Lozano han situat el 0-5. En el tram final, Chicho i Miguel han fet els dos gol de l'honor. Després Wilde i Sergio Lozano, de penal, han sentenciat amb el 2-7.

El Barça Alusport ha començat amb bon peu la defensa del títol de la Copa d'Espanya. Els de Marc Carmona s'han classificat per a les semifinals, després de derrotar l'Umacon Saragossa (2-7). Wilde ha marcat l'únic gol de la primera part. En la represa, Aicardo —per partida doble— Fernandao, Aicardo i Sergio Lozano han situat el 0-5. En el tram final, Chicho i Miguel han fet els dos gol de l'honor. Després Wilde i Sergio Lozano, de penal, han sentenciat amb el 2-7.

El rival dels blaugranes a les semifinals serà el Santiago Futsal, botxí del Ríos Renovables (4-5). El duel de semifinals el podran seguir el dissabte, en directe al canal Esport3.