Futbol Sala

El Barça Alusport derrota el Santiago Futsal (5-2) i lluitarà pel tercer títol consecutiu de la Copa d'Espanya

El Barça Alusport ha golejat el Santiago Futsal a les semifinals de la Copa d'Espanya de futbol sala (5-2) i lluitarà aquest diumenge per aconseguir el tercer titol consecutiu. El rival dels blaugrana serà El Pozo Múrcia, que en la segona semifinal s'ha imposat al Caja Segòvia per 4-1.

El Barça Alusport ha golejat el Santiago Futsal a les semifinals de la Copa d'Espanya de futbol sala (5-2) i lluitarà aquest diumenge per aconseguir el tercer titol consecutiu. Al descans, els de Marc Carmona ja guanyaven per tres a un amb gols de Wilde, Fernandao i Aicardo. I a la segona, dos gols més de Lin i Fernandao han sentenciat la final abans que Alan Brandi marqués el 5 a 2 definitiu. Els blaugrana s'enfrontaran al Pozo de Múrcia, que en la segona semifinal s'ha imposat al Caja Segòvia (4-1)

El Barça Alusport defensarà el títol de la Copa i no ha patit per classificar-se per tercer cop per a la final. Els blaugrana han sortit amb tromba i als set minuts ja guanyaven per 0 a 7. El brasiler Wile, amb el seu tercer gol a la Copa, ha obert el marcador als 30 segons. I als 5 minuts, amb un golàs que ha afusellat al porter visitant Barrón, Fernandao ha fet el segon gol. Sense temps per reaccionar, el Santiago Futsal ha encaixat el tercer gol fet per Aicardo. L'equi de Marc Carmona s'ha relaxat i els gallecs ho han aprofitat per marcar l'1 a 3 (Quintela) al minut 16.

A la segona part s'ha repetit la mateixa història. Lin als 16 segons ha fet l'1 a 4 i Fernandao ha liquidat el pas a la final amb el seu segon gol en el minut 27. El partit ja no ha tingut més història tot i que els de Carmona han disposat de bones ocasions per ampliar el seu avantatge. En l'últim minut, Alan Brandi ha fet el segon del Santiago Futsal per tancar la semifinal.

Els blaugrana buscaran el tercer títol, ja que la Copa d'Espanya ja l'han guanyat en les dues últimes edicions.