Futbol sala

El Barça Alusport derrota El Pozo Múrcia i conquereix la tercera Copa d'Espanya consecutiva (4-2)

El Barça Alusport s'ha proclamat campió de la Copa d'Espanya de futbol sala per tercer any consecutiu. El conjunt blaugrana va derrotar El Pozo Múrcia per 4 a 2 en la final disputada a Alcalá de Henares i es va prendre la revenja de la derrota a la Supercopa d'Espanya. Jordi Torras, autor d'un "hat-trick", i Paco Sedano, amb les seves aturades, van liderar el triomf dels homes de Marc Carmona.

Actualitzat
El Barça Alusport s'ha proclamat campió de la Copa d'Espanya de futbol sala per tercer any consecutiu. El conjunt blaugrana va derrotar El Pozo Múrcia per 4 a 2 en la final disputada a Alcalá de Henares. D'aquesta manera, el conjunt blaugrana es venja de la derrota en la Supercopa d'Espanya. Jordi Torras, autor d'un "hat-trick", i Paco Sedano, amb les seves aturades, van liderar el triomf dels homes de Marc Carmona.

La final va començar amb molta tensió sobre la pista, cosa que va provocar més d'una picabaralla entre els dos equips. Aquest ambient tens va afavorir els murcians, que es van avançar amb un gol de Bebe. Però els blaugranes, sempre competitius en les grans cites, van ser capaços de capgirar el resultat advers amb dos gols de Jordi Torras.

En la represa, Fernandao va començar a encarrila el primer títol de la temporada amb el 3-1 i Jordi Torras va completar la seva exhibició fent el 4-1, el tercer del seu compte particular, un gol que li va servir per convertir-se en l'MVP de la final. Amb tres gols d'avantatge, el Barça va tancar files i va cedir tota la iniciativa a El Pozo, que s'hi va jugar el tot pel tot situant el porter com a jugador i va poder reduir distàncies per mitjà d'Álex a cinc minuts del final. El setge dels murcians es va topar amb un impressionant Paco Sedano, un autèntic mur sota pals.

El Barça Alusport ha sumat la tercera victòria consecutiva en aquesta competició, i iguala el registre històric del Caja Segòvia, l'únic equip que, fins ahir, haviaestat capaç de fer-ho.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut