Benzema va rebre un cotxe de la marca que patrocina el Madrid. (Foto: Getty)
Futbol

El madridista Benzema, "caçat" per un radar de trànsit quan circulava a 216 km/h

El jugador del Madrid Karim Benzema l'han "caçat" circulant a 216 km/h en un tram de la M-40 limitat a una velocitat de 100 km/h. Un radar de trànsit l'hauria fotografiat el 3 de febrer, segons informa el diari "El País". El mateix radar també va detectar un altre vehicle, en "renting" del Reial Madrid, circulant a 260 km/h.

Actualitzat
El jugador del Madrid Karim Benzema l'han "caçat" circulant a 216 km/h en un tram de la M-40 limitat a una velocitat de 100 km/h. Un radar de trànsit l'hauria fotografiat el 3 de febrer, segons informa el diari "El País". El mateix radar també va detectar un altre vehicle, en "renting" del Reial Madrid, circulant a 260 km/h.

Per raons de seguretat viària, la Guàrdia Civil no va empaitar els vehicles per detenir els conductors. En posar-se en contacte amb el Reial Madrid, que té els dos cotxes en "renting", el club hauria comunicat que Benzema anava al volant d'un dels vehicles. L'altre conductor no ha estat denunciat i serà el Madrid qui hagi d'assumir la pena.

Benzema tenia dimarts passat la cita amb el jutge per un delicte contra la seguretat viària, però la vista es va ajornar unes setmanes, ja que el futbolista francès havia de viatjar a Barcelona per disputar el clàssic de Copa. El davanter s'enfronta amb una possible pena de presó (de 3 a 6 mesos) i amb una multa econòmica considerable (un màxim de 146 mil euros).
Anar al contingut