Reial Madrid

Kaká confia a repetir en Lliga la victòria de Copa contra el Barça

Kaká ha comparegut davant la premsa en la prèvia del clàssic del Bernabéu, pel qual s'espera que Mourinho utilitzi suplents, pensant en el proper compromís de Champions contra el Manchester United. El brasiler podria tenir una nova oportunitat de ser titular i veu el seu equip amb confiança per rebre el Barça.

Actualitzat
El Madrid s'ha entrenat aquest divendres al matí per preparar el clàssic de Lliga contra el Barça al Bernabéu. Amb la vista posada en el decisiu duel de Champions contra el Manchester United a Old Trafford, José Mourinho reservarà jugadors titulars, conscient que la Lliga ja està perduda. Un dels que podria tenir la seva oportunitat contra el Barça és el brasiler Kaká, que ha estat l'encarregat de sortir en roda de premsa en la prèvia d'aquest segon clàssic en una setmana.

El jugador ha explicat que Mourinho encara no els ha comunicat quin equip jugarà contra el Barça però assegura que està preparat per aprofitar l'oportunitat en cas de ser titular. "No m'he sentit un jugador acabat, però he passat per una situació incòmoda. Sempre he sabut en quines condicions estava. El partit d'aquest dissabte és una bona oportunitat per a mi", ha analitzat el futbolista.

Kaká, per qui Florentino Pérez va pagar 65 milions d'euros al Milan, no ha acabat de triomfar de blanc, tot i que encara li queda temps. "Tinc dos anys més de contracte i vull seguir aquí, però no vull ser un problema per al club", ha dit el brasiler, que ha reconegut que els jugadors del Reial Madrid prefereixen jugar la final de la Copa del Rei al Santiago Bernabéu i no al Camp Nou.

Sobre la visita del Barça a Chamartín, el migcampista s'ha mostrat confiat després del bon resultat al Camp Nou en Copa. "Tenim moltes ganes de guanyar. Contra el Barça sempre és un partit especial i jugarem amb una motivació extra." A això li suma la sensació que el seu equip ha pres la mida als blaugranes. "A poc a poc hem entès com hem de jugar. A l'últim partit ho vam demostrar amb un molt bon comportament al camp, sense concedir oportunitats".

Kaká fins i tot es planteja la possibilitat de tornar a lluitar per la Lliga. "Sabem que 16 punts són molts, però, si guanyem, els reduirem a 13 i després caldrà anar punt a punt. L'ideal seria passar l'Atlètic aviat", ha observat.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut