Benzema ja sap quan haurà de declarar (Foto: EFE)
Futbol

Benzema serà jutjat el 26 de març coincidint amb el partit França-Espanya per la classificació per al mundial 2014

El jugador del Reial Madrid Karim Benzema ha estat citat als jutjats de Primera Instància i Instrucció de Pozuelo el 26 de març per la infracció que va cometre la matinada del 3 de febrer conduint a 216 km/h per la M-40. El jugador francès, que va ser fotografiat per un radar, ja estava citat el dimarts passat 27 de febrer, però va al·legar que no podia comparèixer perquè estava convocat amb el Reial Madrid per jugar el clàssic de semifinals de Copa del Rei al Camp Nou.

Actualitzat
El jugador del Reial Madrid Karim Benzema ha estat citat als jutjats de Primera Instància i Instrucció de Pozuelo el 26 de març per la infracció que va cometre la matinada del 3 de febrer conduint a 216 km/h per la M-40. El jugador francès, que va ser fotografiat per un radar, ja estava citat el dimarts passat 27 de febrer, però va al·legar que no podia comparèixer perquè estava convocat amb el Reial Madrid per jugar el clàssic de semifinals de Copa del Rei al Camp Nou.

Al tram on es va fotografiar el jugador blanc, el límit està establert en 100 km/h, i tot i que serà un judici ràpid el jugador podria perdre el carnet de conduir d'un a quatre anys. A més, també se li podria imposar una sanció econòmica i el futbolista hauria de pagar, cada dia fins a 6 o 12 mesos, de 5 a 400 euros. Amb tot això, no es descarta que el jugador hagi de fer treballs per a la comunitat.

La mateixa nit, el jugadors Sergio Ramos i Álvaro Arbeloa, que circulaven amb un cotxe similar al del francès, van ser retinguts en un control durant uns minuts perquè els agents van confondre el cotxe del francès amb els seus.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut